Страници

Translate

сряда, 28 декември 2011 г.

The Duke Is Mine на Eloisa James вече е по англоезичните книжарници



Англочетящите вече могат да се поглезят с новата книга на Елоиза Джеймс. Вашият верен кореспондент от мястото на виртуалното събитие ви е подготвил резюмето:

За Оливия Литън, сгодена за херцога на Кентъруик, който съвсем не е Чаровният принц, животът не изглежда като вълшебна приказка, а повече като проклятие. Поне благодорническият му произход ще помогне на сестра й Джорджиана да подсигури годежа си с мрачния, привлекателен Таркуин, херцог на Сконс, който й подхожда идеално във всяко отношение... освен в едно. Таркуин се е влюбил в Оливия.

Куин никога не поставя страстта пред здравия разум. А здравият разум му подсказва, че Джорджиана е съвършената невеста. Но чувствената, изящна, упорита Оливия го изпълва с непознат копнеж, с желание, на което и двамата са безсилни да устоят. Когато започват скандална афера, те рискуват да изгубят всичко - годежът на Оливия, приятелството на сестра й и собствената си крехка любов. Само едно нещо може да ги спаси - и то чака в спалнята, където великолепен матрак ще реши съдбовните въпроси.

4 коментара:

Анонимен каза...

Ех,така само зарибяваш значи!Звучи много интересно,ще чакаме дрийма...

Найти каза...

Много, много интересно! И аз нямам търпение да я докопам:)

Анонимен каза...

Освен да се подмазваме на дрийма нищо друго не ни остава (rofl)

Найти каза...

О, подмазвачеството никога не е излишно :p