Страници

Translate

петък, 14 февруари 2014 г.

Честит Ден на влюбените и Ден на виното

Честити празници на всички влюбени и невлюбени, но при всички случаи опиянени от хубаво вино!
Знам, ужасна съм! Мина цял месец от началото на 2014 година, а това е едва първата ми публикация. Но месецът премина в четене на професионално насочена литература, оскъдна от романтични истории от какъвто и да било формат. Ако трябва да цитирам един мой любим герой, "Докладвам, че няма какво да докладвам."
Обаче този пост няма да е три реда!
Ако искате да се развлечете с някоя книга, но също като мен, не ви се търси нещо ново, тогава залагате на добре изпитаното старо. Точно така. Това са книгите, които бихте препрочитали и няма да ви омръзнат. Книгите, към които посягаме, защото искаме да се срещнем отново с тези герои.
Ето ги и моите фаворити без да са подредени по определен начин:
Bet Me на Jennifer Crusie
Тази книга гарантирано е една от любимите ми. Чела съм я повече пъти, отколкото мога да си спомня. Мин и Кал са едновременно комични, сериозни и невъобразимо сладки. Освен това има много хубава храна!
The Madness of Lord Ian Mackenzie на Jennifer Ashley
Тъкмо вчера я препрочетох и не спрях да се усмихвам. Може би манията ми по увредени герои е патологично състояние, не знам. Знам само, че книгата си заслужава.
The Dickens with Love на Josh Lanyon
Това не е най-любимата ми книга на Джош /други държат първенството/, но е най-препрочитаната. Това може би все пак я прави най-любима по някакъв начин. Малка новела, но с достатъчно развитие, за да запълни роман.

Ами това е! Не се чувствайте длъжни да сте влюбени, нито да пийнете чаша вино. Или повече. Почувствайте се длъжни да сте щастливи. Шоколадови сърца, рози и червени картички могат да ви ги купят други, но щастието зависи само от вас.